Vuosi päätökseen: Derby täyttää Kupittaan.

Back-to-back sarjan ennakkosuosikkia ja ylivoimaista kärkeä vastaan. Ainakaan ei haastetta puutu! Perjantaina Vilpas vei tyrmäävän kolmannen jakson turvin pisteet. Sunnuntaina ollaan kotona ja Kupittaa pullistelee yleisöstä. Paljon herkullisempaa tilannetta ei voi olla!

Kauden kolme aikaisempaa derbyä ovat myös kauden kolme yleisörikkainta matsia tähän mennessä. Kupittaalla kauden avauskotiottelussa yleisöä oli peräti 2449. Salon ensimmäisessä yleisöä oli 1614 ja perjantaina 1789. Myös sunnuntaina on odotettavissa täysi mökki. Nämä ottelut jos mitkä ovat hienoja tapahtumia.

Vilpas ennakkosuosikkina myös sunnuntaina

Todella vahvan alkukauden pelannut Vilpas Vikings on myös runkosarjan viimeisessä derbyssä selvä ennakkosuosikki. Joonas Iisalolla on käytettävissä täysi rosteri. Ainoastaan Henri Kantonen on tällä hetkellä vielä hieman epävarma. Kun kentälle on heittää Rannikko-Koivisto-Nenonen-Kivimäki suomalaisista sekä kolme vahvaa jenkkiä on valmentajalla helppo työ kierrättää miestä ja pitää kentällä oleva viisikko tuoreena. Penkiltä löytyy myös Ura-kasvatti Riku Laine, joka on aina valmiina pelaamaan.

Doug Wiggins esiintyy ensi kertaa kotiyleisölle sununtaina.

Kaksi uutta miestä kotiyleisölle

#MeidänJoukkue sai jouluna kaksi isoa pakettia kun aatonaattona Suomeen saapui Karachi ”Soma” Edo (198cm/107kg) ja torstaina harjoituksissa oli toinen uusi mies Doug Wiggins (185cm/80kg) mukana. Vielä perjantaina ei Soma päässyt irti, koska Amerikka oli suljettu joulun takia. Onneksi pelin jälkeen saatiin luvat kuntoon ja mies on rosterissa sunnuntaina. Doug puolestaan teki Ura Basket-paidassa debyytin entistä joukkuetta vastaan perjantaina tuoden varsinkin avauspuolikkaalla hyökkäykseen lisää virtaa. Vielä jet lag painoi jaloissa, eikä toisella puoliajalla enää paukut riittänyt. Nyt mies on taas pari päivää pidempään ollut maassa ja opetellut joukkueen settejä. Valitettavasti suomalaisosastolla loukkaantumiset jatkuvat kun Rainamaa-Akpaso jatkavat telakalla. Lauantaina myös Ville Hänninen tippui pois pelistä. Varmasti (tällä hetkellä) kokoonpanossa: Skamo, Niemi, Sandberg, Wiggins, Edo, Sahlberg, Airenne ja Aidoo. Lisäksi Avery Woodsonin tilanne selviää vasta ottelupäivänä.

Kuudes kuulee!

On aika päättää vuosi 2018 samalla tavalla kuin tämä kausi aloitettiinkin. Kupittaa täyteen ja bileet pystyyn! #MeidänJoukkue on kiitollinen tuesta, jota #kuudespelaaja on tarjonnut koko alkukauden. Laitetaan huomenna vielä uusi vaihde silmään ja näytetään että saadaan Kupittaan palloiluhalli täyteen ääntä!

Ässälle on luvassa hieman helpompi ilta kun viereltä löytyy myös toinen sentteri tällä kertaa.

Hyvä tietää

  • Otteluisäntänä Viking Line. Paikalla myös Ville Viikinki.
  • Ottelu pelataan normaalilla 2/3-areena set upilla, joten täyttä tulee olemaan. Saavu ajoissa paikalle ja varmista parhaat paikat.
  • Ensimmäistä kertaa myynnissä myös Denniksen pizzoja yhdellä myyntipisteellä.
  • Puolijalla 10 minuutin Unified-näytösottelu Ura-Vilpas
  • Sisäänkäynnillä turvatarkastus
  • Lue myös otteluopas

Korisliigaa Kupittaan palloiluhallilla sunnuntaina klo 17:00 Ura Basket-Vilpas Vikings.

Yhteistyössä