Yhdessä Ura-perheen puolesta!

(20.3.2020) Koronaviruksen leviäminen on vaikuttanut urheilu- ja seuratoimintaan meillä ja muualla Suomessa ja maailmalla monella tavalla. Kilpailukausi on lopetettu ennen aikojaan, kunnat ovat sulkeneet kouluja ja harjoittelupaikkoja, ja joukkueet ovat joutuneet keskeyttämään ryhmäharjoituksiaan. Yleinen epävarma tilanne ja epätietoisuus tilanteen kestosta vaikuttavat myös Ura Basketin toimintaan ja tulevaisuuden suunnitteluun.

Seuramme liikuttaa satoja ihmisiä viikoittain lajin ja kerhotoiminnan parissa. Eri sarjoissa pelaavat joukkueemme tarjoavat tärkeää harrastus- ja kilpailutoimintaa sekä yhdistäviä tapahtumia luoden korvaamatonta yhteisöllisyyttä omalla seudullamme. Monelle seura on toinen koti, turvallinen yhteisö, joka tuo elämään merkityksellistä sisältöä. Ajatus Ura-perheestä on syntynyt yli viidentoista vuoden aikana, tästä yhteisöllisyydestä.

Meidän seura <3

Ura-perheen päättäväisyyttä mitataan nyt, kun vaikea hetki on iskenyt voimalla myös meidän toimintaamme. Nyt on aika miettiä mitä voisi tehdä, jotta oma seurayhteisö suurine ja pienine tapahtumineen on olemassa jatkossakin. Miten varmistetaan yhdessä sen, että juuri sinun lapsellasi ja nuorellasi on tulevaisuudessakin hyvä paikka harrastaa? Tai sen, että aikuisharrastajillamme edelleen on oma yhteisönsä, jonka kanssa liikkua ja viettää virkistävää vapaa-aikaa? Entä sen, että jatkossakin voimme kerääntyä kannustamaan toisiamme ja viihtymään ottelutapahtumissa?

Joukkueharjoittelun katkon alla valmentajamme ovat edelleen pitäneet pelaajistaan huolta. Ohjeita omatoimiseen harjoitteluun on laadittu ja jaettu juuri oman ikäluokan tarpeita mukaillen. Viestintäalustat mahdollistavat sen, että yhteys joukkueiden sisällä säilyy ja ollaan toistemme arjessa läsnä. Vinkkejä ja haasteita jaetaan ikäluokissa ja niiden rajoja ylittäen, ja jo aloitettuja omatoimitreenejä tullaan täydentämään lasten yhteisellä liikkuvuusohjelmalla.  

Pohdinnassa on myös kauden aikana maksettu kausimaksu. Meillä Urassa kausimaksuun sisältyy junioreiden ja aikuisten harrastesarjojen sarjamaksut Koripalloliitolle, junnuvalmentajien korvaukset ja koulutuskulut, toiminnan osuus muun muassa hallinnosta, vuokrista, yhteisistä materiaaleista ja muista kuluista, millä seuran arki pyörii. Ura Basket ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, ja sellaisena se kerää maksuja junnu- ja harrastetoimintaan eikä talteen. Näin ollen meillä ei ole sitä junioreiden sukanvartta, josta voidaan kaivaa varoja yllättävän poikkeustilanteen osuessa.  

Tue toimintaa – valitse itsellesi sopivin tapa

Iloksemme olemme huomanneet ilmiön, joka leviää tautejakin nopeammin. Ympäri Suomen moni haluaa olla varmistamassa, että oma seura selviää. Mekään emme olla jähmettymässä omien vaikeuksiemme edessä. Lähipäivinä voimme ylpeänä julkistaa eri hankkeita, joilla pyritään pitämään nenä pinnan yläpuolella ja seuraa matkalla kohti 16. toimintavuottaan. Tulossa on niin huutokauppaa kuin seuratuotemyyntiä.

Koripalloliitto vahvisti eilen, että Ura Basket on oikeutettu hakemaan paikkaa miesten 1. divisioona B:stä kaudelle 2020-2021. Lanseeraamme pian kausikortteja ja avauspelipaketteja – pysy siis linjoilla ja ota somekanavamme seurantaan niin tiedät, missä mennään. Samalla varmistui myös se, että edustusjoukkue voi hakea sarjapaikkaa Korisliigasta.

Nyt ja heti voi jo auttaa esimerkiksi liittymällä seuran kannatus- tai ainaisjäseneksi, tai korottaa olemassa olevaa jäsenyyttään. Helpoiten tämä onnistuu 

* ilmoittautumalla myClubissa

* tai lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen toimisto@urabasket.fi tai WhatsAppilla numeroon 044 240 3376.

Kannatusjäsenyys: 50 euroa
Ainaisjäsenyys: 250 euroa

Olemme julkaisseet divarin kausikortit myyntiin jo nyt! Kortin voit ostaa Lyyti-palvelun kautta. Tieto kortinhaltijasta säilyy rekisterissä, ja toimitamme kausarit ostajalle ajoissa ennen kauden alkua. Kortin hinta: aikuiset 60 euroa, alennusryhmät 30 euroa (lapset 12-18 v., eläkeläiset, varusmiehet, kannatus- ja ainaisjäsenet).

* Osta kausikortti Lyytissä

* Kaikki varainhankintakampanjat

#Yhdessä on korisperheen suuri voimavara

#Yhdessä on myös Koripalloliiton teemana tulevina viikkoina, kun liitto ja seurat ryhtyvät kanavillaan täyttämään kilpailutoiminnan loppumisen jättämää tyhjiötä. Tule mukaan täyttämään digitaalista yhteistä olohuonettamme haasteilla, treenivideoilla, klipeillä, kuvilla ja tarinoilla. Tervetuloa yhdessäoloon sosiaalisessa mediassa, #uraperhe #yhdessä turvallista etäisyyttä kunnioittaen.

Ura Basket ry, hallitus

Yhteistyössä