Intin selvittänyt Jesse Javanainen loistaa kesätreeneissä

(23.6.2024) Ura Basket on solminut pelaajasopimuksen Jesse Javanaisen kanssa. Tuleva kausi on 20-vuotiaan Ura-kasvatin viides miesten pääsarjoissa.

2003 syntynyt Javanainen suoritti ensiesiintymisensä miesten sarjoissa kaudella 2019–2020, ollessaan vasta 16-vuotias. Tämän jälkeen tämä periksiantamattomana puolustajana tunnettu peluri on vakiinnuttanut paikkansa Ura Basketin divarijoukkueessa. Kausia on takana neljä, ja pelejä on kerääntynyt yhteensä 48.

Pari edellistä kautta ovat kuitenkin jääneet katkonaisiksi, kun kansalaisvelvollisuus oli suoritettava.

– Jesse oli viime kaudella intissä, ja se yleensä vaikuttaa hetkellisesti hieman laskevasti peliesityksiin, jonka jälkeen monesti ne lähtevät uuteen nousuun. Kesäharjoitusten perusteella näin on käymässä Jesselle. Hän on ollut niissä todella, todella hyvä, kehuu päävalmentaja Arttu Mannelin.

Katkeamatonta kautta odottava Javanainen katsoo innolla kohti tulevaa kautta.

– Kaksi edellistä kautta olivat vaikeita armeijan takia. Nyt pystyn taas valmistautumaan alkavaan kauteen normaalisti. Toivon mahdollisimman ehjää kautta niin itselleni, kuin koko joukkueellekin. Lisämotivaatiota kauteen tuo tietenkin Turun seudun herruuden selvittäminen, Javanainen lataa.

Jesse Javanainen (basket.fi)

Miesten 1. divisioona B:n kausi alkaa viikolla 40. Seuraa preseason-uutisointia verkkosivuilla ja somessa!

Kuva: Marko Hänninen

Tagged under

Yhteistyössä