Kerhot ja leirit

Syksyn leirit 2021

Järjestämme leirejä koulujen loma-aikoina. Ilmoitamme tarkemmin esim. syysloman ja joululoman leireistä lähempänä niiden ajankohtaa.

Kerhot

Erilaisten kerhojen avulla tarjoamme alueen lapsille mahdollisuuden harrastaa kerran viikossa monipuolista liikuntaa. Tulkaa kokeilemaan maksutta pari kertaa ennen kuin teette päätöksen jatkatteko koko kauden!

Nappulakoris 5-6-vuotiaille
Nappulakoriksen Pikkusudet kokoontuvat kerran viikossa. Koripallo on mukana jokaisella tunnilla, mutta leikimme ja touhuamme muutakin kuin vain pallon kanssa. Kerran kuussa myös vanhemmat osallistuvat mukaan tunnille niin pikkusudet pääsevät näyttämään mitä on opittu!

Liikuntaleikkikoulu 4-6-vuotiaille
Liikkarissa tunneilla liikutaan monipuolisesti käyttäen apuna omaa kehoa, telineitä, välineitä ja palloa. Joka neljännellä tunnilla liikutaan yhdessä oman vanhemman kanssa. Monipuolisen sisällön kautta lapsi saa hyvän pohjan lajitaitojen oppimiseen. Liikuntaleikkikoulu ei ole mihinkään lajiin sidottu, eikä siellä harjoitella / harjoiteta mihinkään tiettyyn lajiin.

Sporttis-kerho 7-11-vuotiaille
Sporttis-kerhossa ajatuksena on tarjota koululaisille monipuolinen, säännöllinen palloilupainotteinen liikuntatuokio viikoittain. Kerho toimii syyskuun alusta toukokuun loppuun koulupäivinä (1h/vko). Kerhot pyritään aloittamaan siten, että lapset voisivat jäädä niihin mahdollisimman suoraan koulupäivän jälkeen.

Yhteistyössä