Muchas Gracias, Penya!

(28.6.2019) Ensimmäinen oma leirimme katalonialaisen Joventut Badalonan eli Penyan valmentajien johtamana oli menestys. Leiriläiset saivat vajaan viikon ajan rutkasti uutta oppia aivan Euroopan huipulta.

Monipuolinen ohjelma

Leirin viimeisinä päivinä opeteltiin uusia viimeistely- ja puolustustaitoja. Lounastaukojen luennoilla valmentajat painottivat asenteen ja intohimon sekä terveellisen ruokavalion ja riittävän levon merkitystä urheilijalle. Iltapäivisin ohjelmassa oli sitten hauskoja heittokisoja sekä päätöspäivänä vielä sekajoukkuein pelattu turnaus.

Keskiviikkoiltana espanjalaiskoutsit pitivät lisäksi parikymmnenpäiselle valmentajajoukolle mielenkiintoisen esityksen seuransa toimintaperiaatteista.

Leiriläisten kommentteja

”Tosi hyvät fiilikset jäi tästä leiristä. Valmennus oli ihan huippua ja oli hauskaa”, Artturi Aalto-Setälä kertoo.

”Opin paljon uutta ja ohjelma oli sopivan tiivis. Ja oli kiva, kun leirillä tutustui paremmin eri-ikäisiin pelaajiin. Yksilötaitoja kaikki voivat harjoitella yhdessä. Tulen ensi vuonna varmasti uudestaan!”

”Valmentajat puuttuivat tarkasti kaikkiin yksityiskohtiin. Toistoja tällaisilla leireillä tulee paljon tavallisia joukkuetreenejä enemmän. Oman ikäisiä olisi täällä voinut olla useampikin. Suosittelen tulemaan ensi vuonna mukaan!” MVP-palkinnon pokannut Atte Lähteenmäki kannustaa.

Alkukesän neljä leiriviikkoa on nyt takana. Ura Basket kiittää lämpimästi kaikilla leireillä ohjaajina toimineita Johannaa, Juhoa ja Kimmoa!

Muchas Gracias, Arnau y Ignasi! Vamos, Penya!

Yhteistyössä