Ura Basket 55 törmäsi Kisiksen kokemukseen

Ura Basketin Risto Juvonen valmiina levypalloon Kisiksen Timo Toppisen, Kari Holopaisen ja Antti Vihavaisen pohtiessa kannattaako enää tuohon hypätä. Takana Luukkosen Kari varmistaa onnistumista.

Ura Basket M55 joukkueen viimeinen peli ennen joulutaukoa pelattiin 20.12. Hovirinnassa. Vastustaja oli Helsingin KisaToverit, Kisis 55, joka ei missään vaiheessa peliä valitettavasti antanut otetta pelistä Uralle vaan vei peliä koko ottelun ajan. Syyskausi päättyikin näin hieman tylysti 97 – 56 tappioon.

Ura Basket oli saanut jalkeille lukumääräisesti hyvän joukkueen, mutta pidemmästä päästä oli mukana vain Juvosen Risto, joka olikin selkeästi joukkueen paras pelaaja pystyen haastamaan vastustajat molemmissa päissä kenttää. Riston pistesaaliiksi kertyi 26p. Risto jaksoi pelin loppuun asti tehden Ura Basketin pisteistä viimeiset 11p, muiden jo ollessa väsähtäneitä ylivoiman edessä. Lehtolan Reijo onnistui myös kohtuullisesti tehden 14 pistettä, joista 4 kpl ainoilla Uran onnistuneilla kolmosilla. Luukkosen Kari aloitti pelin mahtavasti tehden 10 pistettä 1.jaksolla, mutta kadoten kuvasta vastustajan huomioidessa Karin vaarallisuuden. Kisikseltä onnistuivat kaikki hyvin, heitot putosivat ja puolustus oli tiivis. Parhaiten pisteiden valossa Uraa kurittivat kokeneet Antti Vihavainen 26 pistettä (6 kpl kolmosia), Timo Toppinen mm kääntöhypärillään 27 pisteen ansioilla ja koko pelin ajan sääntöjen rajamailla pelannut Kari Holopainen 18 pisteellä. Yhteensä Kisis onnistui 8 kolmosessa ja muutenkin hyvällä heittopelillä, hajoittaen Ura Basketin kaikki kokeillut puolustusmuodot. Syyskauden jälkeen sarjataulukossa ollaan puolenvälin paikkeilla valmiina kevään mitalitaisteluihin.

Seuraava peli on tammikuun lopulla juuri Kisistä vastaan Helsingissä.