A-junnuille kotivoitto säästöliekillä

(6.2.2016) A-poikajoukkueemme joutui lähtemään perjantaiseen divariotteluunsa vain seitsemän miehen voimin. Flegmaattisen avausjaksonsa jälkeen joukkueemme pääsi omalle tasolleen ja kukisti Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkueen lopulta selvin numeroin. Voittonsa myötä Ura jatkaa taistelua pääsystä sarjansa finaalipeleihin.

5.2.2016 A-poikien I-div. Ura Basket – Tampereen Pyrintö II 97 – 73 (16 – 24, 29 – 20, 26 – 7, 26 – 22)

Kotijoukkueemme nousi johtoon ensi kertaa avauspuolikkaan viimeisellä sekunnilla, kun Karri Sällylä (25/14/4s) nosti hyökkäyslevypallonsa jälkeen joukkueensa yhden pinnan taukojohtoon. Pitkän tauon jälkeen isännät eivät enää taakseen katsoneet, vaan juoksivat normiesitykselläkin sarjajumbon kumoon.

Pahiten vierasjoukkuetta kurittivat Karrin lisäksi Matias Anonen (27/5) ja Joona Airenne (25/4/3s/4r). Reko Laine (5/5/3r) jakeli korille ajoistaan monta namupassia.

Tilastot

Jarin kommentit

”Alkuun meille tuli puolustuspäässä nukahduksia, ja hyökkäysten viimeistely oli huolimatonta. Kolmannella jaksolla saimme nämä osa-alueet lopulta kuntoon ja pääsimme juoksemaan monta halpaa koria.”

”Jatkossa olisi kiva saada kokoonpanoomme muutama pelaaja lisää. Virheiden pelossa jouduimme tänään ajelemaan vähän niin kuin säästöliekillä”, A-poikiemme päävalmentaja Jari Suomi harmitteli ottelun jälkeen.

A-poikiemme seuraava kotiottelu on vasta lauantaina 5. päivänä maaliskuuta kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu Uudenkaupungin Korihait. Tervetuloa!