Apina putosi #MeidänJoukkueen selästä

(8.11.2015) Edustusjoukkueemme haki sunnuntaina Karkkilasta kauden avausvoittonsa trillerimäisten vaiheiden jälkeen.

8.11.2015 Miesten I-div. KaU Koris – Ura Basket 95 – 96 (24 – 21, 21 – 18, 28 – 26, 22 – 31)

Makea vierasvoitto oli tärkeä joukkueemme moraalin kannalta. Hyvin harjoitteleva edustusjoukkueemme sai vihdoin palkinnon tekemästään työstä voiton muodossa.

Karkkila hallitsi sunnuntain ottelua ja oli koko ajan johdossa lukuun ottamatta aivan alkuhetkiä sekä vihoviimeisiä sekunteja. Tilanne alkoi näyttää meikäläisten kannalta huonolta, kun KaU johti kymmenellä pisteellä ja aikaa oli pelikellossa jäljellä enää vajaat neljä minuuttia.

Aikalisän jälkeen Ura siirtyi hetkeksi paikkaprässiin joka sekoitti KaU:n hyökkäystä ja sitä kautta pääsimme vielä peliin mukaan.

Loppu olikin sitten varsinainen jännitysnäytelmä, jonka aikana ratkaisijoiksi nousivat Santeri Latvala (22/2/3s), Teemu Ritanotko (22/23) sekä Riku Laine (21/14/8s), joka kylmäpäisesti viimeisessä hyökkäyksessä heitti heittonsa ensin tahallaan ohi ja nosti levypallosta pelin tasoihin ja bonusvaparista ratkaisevaan voittopisteen.

Latvala pelasi huikean pelin podettuaan koko viikon PeU-pelissä loukkaantunutta nilkkaansa. Ritanotko otti jo avauspuolikkaalla 11 levypalloa, mutta dominoi maalattua aluetta toisella puolikkaalla lukemin 16/12. Ritiksen 23 levypalloa on miehen henkilökohtainen otteluennätys. Ottelun sankariksi nousi siis kuitenkin Riku.

Joona Forsström (3/2) teki paluun pelaavaan kokoonpanoon pitkän loukkaantumisputken jälkeen ja lunasti paikkansa varsinkin KaUn Kimmo Tolvasta puolustamalla. Ville-Markus Milan (12/5) hyydytti Aatu Kivimäen ja heitti kolme kovaa kolmosta pitäen joukkueemme voitontoiveita yllä. Virhevaikeuksista kärsinyt Matias Suomi (8/2/2s) toi kaivattua nopeutta siirtymisiimme.

”Hieno voitto! Nyt meillä oli sellainen taisteluasenne, josta pidän. Voittaaksemme me tarvitsemme usean pelaajan onnistumisia, ja tänään näin tapahtui. Näin kun jatkamme, on lisää voittoja luvassa!” iloitsi päävalmentaja Tapio Nieminen huojentuneena nitro-ottelun jälkeen.

Edustusjoukkueemme seuraava ottelu on Littoisissa sunnuntaina 15. marraskuuta kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu Hyvinkään Ponteva. Tervetuloa!

Yhteistyössä