B-pojat valmiina SM-karsintoihin

B-poikajoukkueemme taistelee tulevana viikonvaihteena SM-sarjapaikasta Vantaan Martinlaakson koululla.

Vantaan SM-karsintalohkossa pelaavat Ura Basketin lisäksi järjestävä seura PuHu Juniorit, Helsingin NMKY, Namika Lahti juniorit sekä KTP II. Seuraavassa B-poikiemme päävalmentaja Antti Saarinen kertoo viikonvaihteen ennakkoasetelmia.

Helsingin NMKY
Aloitamme karsinnat lauantaina kello 12.00 lohkon ennakkosuosikkia HNMKY:tä vastaan. Meillä ei ole helsinkiläisistä paljon tietoa, sillä he eivät ole osallistuneet syksyn suuriin harjoitusturnauksiin.
Käytännössä sama joukkue pelasi viime kaudella valtakunnallista I-divaria sijoittuen siellä seitsemänneksi. Muutama poika pääsi pelaamaan myös SM-sarjaa ykkösjengin mukana. Joukkue on vahvistunut parilla pelaajalla. Vastaamme asettuu isokokoinen porukka.

Namika Lahti
Lauantain toinen ottelu on kello 18.00 Namika Lahti Junioreita vastaan. Mestarivalmentaja Arttu Mannelinin ryhmä on pelannut hyvän harjoituskauden ja odotettavissa on tiukkaa vääntöä. Viime kaudella Lahti ei päässyt valtakunnan sarjaan, joten nälkää löytyy varmasti.
Lahdella on hyvä ja laaja pelaajamateriaali, josta löytyy muutama ihan sentterin kokoinenkin pelaaja. Lahti on tunnetusti pelannut hyvää liikkuvaa joukkuepeliä ja kovaa puolustusta. Tuskin tässä tullaan näkemään suuria muutoksia tulevanakaan viikonloppuna.

KTP II
Sunnuntaina pelaamme ensin kello 14.00 Kotkan kakkosjoukkuetta vastaan. Kotkalla on pitkät korisperinteet ja vastassamme on varmasti kilpailukykyinen ryhmä, joka tosissaan taistelee paikasta valtakunnan sarjaan. KTP 2 pääsi rankingin perusteella suoraan tälle toiselle kierrokselle meidän, PuHun ja HNMKY:n kanssa.
Heidänkään kokoonpanosta ei meillä ole juurikaan tietoa. Lisäksi kotkalaisilla on mahdollisuus vielä liikutella pelaajia ykkösjengin kanssa niin halutessaan. Valmennus on ainakin kunnossa, sillä vastuuvalmentajana toimii korisliigassa KTP:tä valmentava Anton Mirolybov.

Pussihukat
Turnauksemme päätteeksi kohtaamme PuHun sunnuntaina kello 18.00. Vantaalaiset pelasivat mainiosti EHBT-turnauksen kutsusarjassa sijoittumalla hienosti viidenneksi. PuHu pelaaa liikkuvaa peliä hyödyntäen vahvaa korinaluspelaajaansa.

Ura Basket
Me lähdemme täysin haastajina karsintoihin. Uusi kausi toi paljon uusia haasteita ja nyt alamme olla valmiita turnaukseen. SM-karsintapelit ovat puolelle pelaajistamme aivan uusi kokemus, mutta onneksi muutama kaveri sai jo viime kaudella paljon vastuuta SM-sarjassa. Nähtäväksi jää, miten hyvin pystymme haastamaan vastustajiamme.

Tervetuloa kannustamaan Ura Basketin B-pojat parhaaseen mahdolliseen tulokseen!

Tagged under

Yhteistyössä