B-pojilla edessään kaksi jännää matsia

(5.3.2016) B-poikajoukkueemme pääsee kuukauden pituisen sarjatauon jälkeen taas tositoimiin. Seuraavassa coach Antti Saarinen käy läpi tulevien otteluiden ennakkoasetelmia.

su 6.3.2016 klo 11.00 B-poikien I-div. Ura Basket – HNMKY 2

”Nyt olemme ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen päässeet treenaamaan lähes koko porukalla. Joukosta puuttuu vain Miiko Koivisto, jonka nilkka leikataan parin viikon päästä. Eli kevätaurinko paistaa monien loukkaantumisten synkistämien kuukausien jälkeen vihdoin meidänkin joukkueellemme”, B-poikiemme päävalmentaja Antti Saarinen hymyilee.

”Namika jyräsi meidät viimeksi Malmilla, ja nyt meillä on kasvojen pesun paikka. Jätkät ovat treenanneet hyvin ja ovat varmasti valmiina pistämään itsensä likoon huomisessa kamppailussa. Kummankaan joukkueen heittoprosentit eivät ole kovin kummoiset, joten ottelun ratkaisu tulee varmasti olemaan levypallopelissä. Olemme keikkuneet levaritilaston kärjessä koko kauden, ja Edin paluu parketeille tuo meille vielä lisäpotkua. Mielenkiintoinen matsi tulossa!”

ma 7.3.2016 klo 18.45 B-poikien I-div. TuNMKY – Ura Basket

”Maanantaina on vuorossa paikalliskamppailu rakasta kilpakumppaniamme Turun NMKY:tä vastaan. Ottelu piti pelata jo hiihtolomalla, mutta saimme hienosti yhteistuumin siirrettyä pelin järkevämpään ajankohtaan”, Antti kertoo.

”Turku on todella liikkuva ja vahvasti kaukoheittoihin panostava joukkue. Tämänkaltaisten joukkueiden kanssa meillä on aina ollut vaikeuksia. Viime matsi Kaarinassa kääntyi meidän kahdeksan pisteen voitoksemme, ja tästä pelistä on varmasti tulossa yhtä viihdyttävä ja kova kamppailu tuttujen pelaajien kesken. Namikan Danial Hazrati on nostanut kauden edetessä tasoaan, ja meidän pitää olla valmiina häiritsemään varsinkin hänen pelaamistaan muita kuitenkaan unohtamatta.”

”Ottelu pelataan Nunnavuoren palloiluhallissa. Tervetuloa kannustamaan Kaarinan jätkät hyvään kevätlentoon!” Antti kehottaa lopuksi.

Yhteistyössä