Boys viiden ottelun voittoputkessa!

Viime viikonloppuna sairastelleiden Salon Tovereiden ansiosta lähes kahden viikon ottelutauosta nauttimaan päässyt Ura Boys starttasi autot lauantaina kohti Poria aavistuksen vajaamiehisenä.
Onneksi jalkavammaisten Raivosen ja Lahden korvaajaksi löytyi edustusjoukkueesta kuitenkin Matias ”aina valmiina” Suomi.

Matka Poriin sujui joukkueelta pääasiassa leppoisasti, kun matkaan lähdettiin ajoissa ja fläppitaululle oli piirretty yhden pysähdyksen taktiikka.
Ensimmäinen epäonnistuminen nähtiin kuitenkin jo Huittisten kohdalla, kun Virtasen ja Savonvirran miehittämä auto teki pysähdyksen Mommolan Motelliin. Pojat kuitenkin oppivat nopeasti virheestä ja yhteistuumin päätettiin, että jatkossa kyseinen paikka kierretään kaukaa ja näin myös matkaa päästiin jatkamaan.

Päämäärä WinNovan liikuntasali ja Pori saavutettiin hienosti aikataulussa ja perillä oli aavistuksen sateinen ja porilaisten kauden ensimmäisen kotipelin johdosta jännityksestä kipinöivä ilma.

Boysin salama-alku

Ennen matsin alkua jokaisella oli pukuhuoneessa kirkkaana muistissa se fakta, että Boys on voittanut Porissa vain kerran aiemmin, eli vastustajan aliarvioimiselle ei ole varaa.

Ja kuinka ollakaan, jopa hieman epätyypillisesti Boys hurjasteli ensimmäisen 5 minuutin aikana jo 9 – 17 johtoon Mommolan Motelli-pettymyksestä toipuneen Savonvirran johdolla.
BC Sisu kuitenkin taisteli sisukkaasti aloitusviisikkonsa voimin, eikä päästänyt eroa ensimmäisen erän aikana enää tämän isommaksi.

Porilaisten vaihtopenkin ylle kuitenkin mustia pilviä toi 7 minuutin kohdalla sattunut kotijoukkueen tehopelaaja Kanervan valitettava loukkaantuminen.
Ensimmäinen erä #MeidänKakkosjoukkueelle 20 – 27.

Toiseen erään lähdettiin jatkamaan siitä mihin jäätiin ja Boysin pitäessä kovaa tempoa yllä, ei ollut epäilystäkään siitä, että kumpi joukkue oli kuskin paikalle hypännyt siellä myös pysyäkseen.
Toisen erän ainoat mainitsemisen arvoiset tapahtumat olivat ensin Savonvirran niin vahva ajo korille, että hetken kaikki paikalla olleet luuli kotijoukkueen pelaajan kylkiluun murtuneen sen seurauksena.
Ja erän viimeisillä sekunneilla ylivoimaisesti sarjan näyttävin pelaaja Matias Suomi esitteli taas taattua Matias Suomea viimeistelemällä vapaaheittoviivalta hypätyn lay upin neljän puolustajan keskeltä koriin. Pitkälle tauolle mentiin lukemissa 32 – 48.

Toinen puoliaika: Lappu luukulle ja kipsa kiinni

Kolmas ja neljäs erä ei juurikaan sirkushuveja yleisölle tarjonnut, kun 10 minuutin lakisääteisen kahvitauon jälkeen kentälle marssi kaksi joukkuetta: Näyttämisen haluinen Ura Boys verenmaku suussa ja täysin sisuton BC Sisu.

Paikoitellen jopa pystyi aistimaan, miten lajin helppous viehätti coach Suomen suojatteja, kun kerta toisensa jälkeen porilaisten nuorisokaartin pelaajia onnistuttiin yllättämään housut kintuissa puoleen kenttään asetetulla träpillä. Kolmannen erän jälkeen taululla lukemat 46 – 72.

Neljännessä erässä soppaan lisättiin vielä hyökkäyspäässä Ahosen pitämä heittoklinikka, jossa ei näyttänyt mikään menevän ohi vaikka vähän olisi yrittänyt.
Ottelun loppulukemat 54 – 93 ei ensinnäkään jättänyt paljoa kysyttävää, eikä myöskään kerrottavaa.

Paluumatkalla koko joukkue otti taktiikaksi 8-tien ja pysähtyi yhdessä Rauman ABC Kortelaan nauttimaan ravitsevaa pekoni-täysjyväpastaa design-lautasista.
Pastalle arvosana 4/5, miinusta pienestä annoskoosta ja lautaselle arvosana 5/5, erityismaininta modernista ja innovatiivisesta muotoilusta.

Pisteet: Tuominen 13, Ahonen 20, Silenius 2, Markus Suomi 5, Hautaviita 11, Matias Suomi 17, Savonvirta 25, Virtanen

Kani hatusta: Tuominen – Päätti leikattujen opintotukien, nousseiden kausimaksujen ja nuoren miehen yleisen taloudellisen ahdingon keskellä täräyttää kotimatkalla peltipoliisiin pienoista ylinopeutta lisätäkseen tuskaansa. Aijai.

Seuraavaksi #MeidänKakkosjoukkue onkin jännän äärellä keskiviikkona 29.11. iltavuorossa klo. 20:30, kun Lietohallissa vastassa on sarjan 2. sijalla majaileva täksi kaudeksi muutamalla ex-Korisliiga pelaajilla vahvistettu Lieto-Koris.
Ura Boys pyytää kaikkia perheiden vanhimpia faneja tuekseen – nuorimpien olisi syytä tuohon aikaan olla jo nukkumassa.

Yhteistyössä