Derby! Ura Basket vs. Kristika 8.2.

Viime kaudella Ura Basket ja Kristika Turku ottivat toisistaan mittaa miesten 1. divisioona B:ssä peräti kuusi kertaa. Kristika nappasi voitot kauden tärkeimmistä pelistä, edeten välieristä finaaliin.

Nyt panokset ovat kuitenkin entistä kovemmat! Vedetään sarjaa kovemmalla tasolla vahvistuneilla joukkueilla:

Kristika on lisännyt ryhmäänsä viime kaudet Ura Basketissa pelanneen Santeri Latvalan sekä valtavasti Korisliiga-kokemusta omaavan Aubrey Conerlyn. Tämän lisäksi joukkueen kantavat voimat Eero Innamaa – joka paraikaa kärsii loukkaantumisesta – sekä Mikael ”Ässä” Sandberg ovat kehittyneet entisestään ja lukeutuvat sarjan ehdottomiin eliittipelaajiin.

Kiistatta suurimman harppauksen Kristikan pelaajista on kuitenkin tehnyt Mikael Laihonen. Minuutit ovat nousseet viime kaudesta lähes kymmenellä per ottelu (19:stä 28 minuuttiin) ja vastaava harppaus näkyy myös jokaisessa tilastokategoriassa. Laihonen painii ottelusta toiseen sarjan vahvimpia pelaajia vastaan, pärjää myös kaarella takamiesten perässä ja yhteispeli Ässän kanssa on parhaillaan ilmiömäistä.

Ura Basketin vahvistukset RainamaaAkpasoSahlbergJousistoMoultrieNiemi ovat tehneet joukkueesta monipuolisemman molemmissa kenttäpäissä. Viime kaudelta tutut HänninenAaltonenForsströmSuomiSällylä ovat sopeutuneet uuteen pelitapaan loistavasti. Salon Vilppaan Riku Laine on myös aina otteluissa tervetullut vahvistus.


M1DA on ollut loistava ympäristö suuresti kehittyneelle Joona Airenteelle, joka nuoresta iästä huolimatta on esiintynyt useasti kauden mittaan joukkueen avausviisikossa. Joonan keskiarvot ovat myös viime kauteen verrattuna selvässä nousussa. Erityisesti heittoprosenttien nousu kertoo paljon sekä Joonan kehityksestä, että joukkueen hyökkäyksen vaarallisuudesta.

Nämä asetelmat huomioiden ja uusi näyttämö – Kupittaan palloiluhalli – tuo Turun seudun derbyyn aivan uuden latauksen. Ensimmäiseen kohtaamiseen torstaina 8. päivänä helmikuuta onkin odotettavissa jopa yli tuhatpäinen yleisö!

>>> Osta lippusi ennakkoon ZUPticket-palvelusta

 

 

Kuittaa Coach Palotie

 

 

Hyvä tietää

  1. Ennakkoon ostetulla lipulla vältyt jonottamiselta kassajonossa. Lipun voit ostaa ZUPticket-palvelusta (ks. linkki yllä).
  2. Kyllä, Ura Basketin kausikortti on voimassa myös derbyssä.
  3. Voit ostaa lippusi myös paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät maksukortit, käteinen sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.
  4. TS-asiakaskortilla liput puoleen hintaan. Muista näyttää korttisi kassalla, etukoodi TS-ETU.
  5. Lippukassalta voit myös ostaa kaffe- ja pullalipun ennakkoon. Näin asiointi buffetissa on sujuvampaa. Buffeteissa käy myös maksukortit ja käteinen.
  6. Kupittaan palloiluhallin osoite on Lemminkäisenkatu 32a.
    Löydät kartan palloiluhallin asiakaspysäköintialueista Turun kaupungin verkkosivuilta.

Yhteistyössä