Haemme lasten liikunnanohjaajaa

(18.6.2019) Tule Ura Basketiin lasten liikunnanohjaajaksi! Liikutamme viikoittain toista sataa lasta ympäri Kaarinaa alle kouluikäisten liikuntaleikkikouluissa ja alakouluikäisten Sporttis-kerhoissa.

Sporttis-liikuntakerhon ajatuksena on tarjota kaikille avoin edullinen, monipuolinen, säännöllinen palloilupainotteinen liikuntatuokio viikoittain. Tunneilla on pääasia, että siellä viihdytään ja on hauskaa samalla kun nostetaan hiki pintaan ja opitaan uusia asioita. Kerhon avulla lapset löytävät liikunnan säännölliseksi ja mielekkääksi osaksi loppuelämäänsä.

Liikuntaleikkikoulun eli liikkarin tunneilla liikutaan monipuolisesti käyttäen apuna omaa kehoa, telineitä, välineitä ja palloa. Monipuolisen sisällön kautta lapsi saa hyvän pohjan lajitaitojen oppimiseen. Liikuntaleikkikoulu ei ole mihinkään lajiin sidottu, eikä siellä harjoitella yhteen tiettyyn lajiin.

Kaikki kerhomme kokoontuvat koulupäivän jälkeen klo 12 ja 19 välillä. Työtunteja kertyy suunnittelutyö mukaan lukien viikossa 20–25 sopimuksen mukaan. Toimipisteitä on useita eri puolilla Kaarinaa, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus edesauttaa työpäivän kulkua.

Jos sinulta löytyy soveltuva koulutus, tai olet opintosi loppusuoralla, omaat kokemusta lapsiryhmän ohjaamisesta sekä olet oma-aloitteinen ja motivoitunut tarttumaan uusiin haasteisiin – olet juuri etsimämme!

Työsuhde on vakituinen erikseen sovittavilla ehdoilla. Työ alkaa elokuussa koulujen alkamisen yhteydessä. Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Hakeminen: Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Ura Basketin hallitukselle, toimisto@urabasket.fi / Tallakatu 2, 20660 Littoinen 15.7.2019 klo 16 mennessä.

Tiedustelut: Ura Basket ry:n hallitus, p. 044 240 3376 tai toimisto@urabasket.fi.

Ura Basket on kaarinalainen koripallon erikoisseura. Lajia on Kaarinassa pelattu jo 60 vuotta, ja Ura Basket on perustettu vuonna 2005. Seurassa on lähes 400 lisenssipelaaja. Joukkueemme, joita on noin parisen kymmentä, osallistuvat sarjoihin niin valtakunnallisella kuin alueellisella tasolla. Koripallon lisäksi liikutamme yli 400 lasta kerhoissa ja leireillä.

Miesten edustusjoukkue pelaa Korisliigassa, ja kehitysjoukkue divari 1B:ssä. 

Tagged under

Yhteistyössä