Kaitsu siirtyy uusiin haasteisiin

Ura Basketin toiminnanjohtaja Kai Kulovaara siirtyy uusiin tehtäviin 10. syyskuuta alkaen. Vajaat kaksi vuotta toiminnanjohtajan pestiä hoitanut Kulovaara on myynnin ammattilaisena tehnyt suuren päivätyön Uran toiminnan kehittämisessä sekä harraste- että kilpapuolella. Nyt kutsuvat uudet tehtävät yksityisellä sektorilla.

Nollaseiskojen apuvalmentajakin toimiva Kaitsu ei kuitenkaan ole jäämässä toiminnasta kokonaan pois. Oman pojan minijoukkueen ansiosta seura säilyy edelleen keskeisenä osana arkea, ja koris on yhä se juttu.

– Olemme erittäin iloisia Kaitsun puolesta, sanoo seuran puheenjohtaja Mikko Granström. Ymmärrän hyvin, että liike-elämän puolelta tulleeseen houkuttelevaan tarjoukseen oli vaikea olla tarttumatta, ja toivotan Kulovaaralle koko seuran puolesta onnea ja menestystä uusiin haasteisiin.

Mika Kaukonen Korisliiga-joukkueen taustavaikuttajaksi

Kaarinalaisen koripalloseura Ura Basketin miesten edustusjoukkue nousi keväällä 2018 Korisliigaan. Kristian Palotien luotsaaman joukkueen yllättävä ja samalla aavistettu menestys divisioona A:ssa poiki urheilullisen saavutuksen lisäksi organisatorisia uudistuksia seuran toiminnassa. Kesällä 2018 perustettu VS Basket Oy luotiin liigajoukkueen ja kaupallisen toiminnan mahdollistajaksi. Yhtiön hallitukseen on saatu mukaan vahvan yritysjohtamisen kokemuksen ja terävän businessälyn omaava, liike-elämän kokenut tekijämies, paimiolainen Mika Kaukonen. Kaukosen lisäksi osakeyhtiön hallituksessa vaikuttavat Mikko Granström, ja pitkän linjan varsinaissuomalainen koripalloprofiili, yli 400 pääsarjaottelun Kimmo Vyyryläinen.

Uuden toiminnanjohtajan haku käynnistynyt

Toiminnanjohtajan rekrytointiprosessi on jo aloitettu hallituksen toimesta. Hakuilmoitus julkaistaan loppuviikosta, ja kiinnostuneet voivat jo nyt olla yhteydessä Ura Basketin puheenjohtajaan Mikko Granströmiin.

– Haemme nyt oikeaa osaajaa vahvistamaan tiimiämme niin liiga- kuin myös junnutoimintaan. Meillä on todella vahvaa ja monipuolista ammattitaitoa molempien osa-alueiden taustavoimissa, mutta on sanomattakin selvä, että kasvava toiminta vaatii toiminnanjohtajan, joka pitää kaikki langat hyppysissään, toteaa Granström.

Vahvaa nousua tekevä Ura Basket tarjoaa oikealle henkilölle poikkeuksellisen näköalapaikan ja vaikuttamismahdollisuudet kasvavan lajin kehittämiseen. Granström kuvailee haettavaa henkilöä kehittämistyön mahdollistajana, ja hyvänä tyyppinä, joka ymmärtää vapaaehtoistyöhön perustuvan seuratoiminnan vaikuttimet, unohtamatta kaupallisen toiminnan tärkeyden. Siirtymävaiheen aikana seuran hallitus vastaa yhdessä joukkueiden kanssa toiminnan arjesta.

Lisätietoa antaa
Mikko Granström, puheenjohtaja
p. 040 513 5337 (arkisin klo 16–18 ja viikonloppuisin)
tai sähköpostilla: mikko.granstrom(at)urabasket.fi

Yhteistyössä