Makeat sarjapinnat Jyväskylästä

(31.1.2018) Edustusjoukkueemme haki keskiviikkoiltana makoisat sarjapinnat Jyväskylästä. Voittonsa myötä #MeidänJoukkue jatkaa tukevasti sarjan kärkikastissa.

31.1.2018 Miesten Div. A: JBA – Ura Basket 76 – 94 (19 – 23, 28 – 14, 16 – 32, 13 – 25)

Ottelun alkupuoli sujui hienoisesti kotijoukkueen hallinnassa. Jakson viime minuuttien 9-0 runi käänsi avausneljänneksen kuitenkin meikäläisille neljän pisteen erolla. Liekö tämä tuudittanut joukkueemme jonkinasteiseen löysyyteen, jonka jyväskyläläiset käyttivät toisella neljänneksellä tehokkaasti hyväkseen. Äkkiä puolustuksemme oli kuin reikäjuustoa, ja kotijoukkue pääsi kerta toisensa jälkeen kartuttamaan pistesarakettaan helppojen lay-upien muodossa. Puoliajalla JBA johti ottelua kymmenellä pisteellä.

Pitkän tauon jälkeen kentälle asteli päättäväinen #MeidänJoukkue. Pyry Rainamaan (21/11/4s/2r) johdolla koko joukkueemme syttyi puolustamaan mallikkaasti. JBA:n johto kurottiin nopeasti umpeen ja paineltiin saman tien ohi. Päätösneljänneksellä kotijoukkueelta ei löytynyt enää voimia pysäyttämään meikäläisten rynnistystä.

Rainamaan ohella isoon rooliin nousi Brian Moultrie (30/11/3s/2r/3bl). Mies on pääsemässä huippukuntoon sopivasti isojen pelien lähestyessä. Keskiviikkona Brianin teholukema oli lopulta huikea 41! Hän keräsi peräti kymmenen kohdistunutta virhettä ja upotti kymmenestä vapaaheitostaan hienosti kahdeksan.

Edellä mainittujen lisäksi Joona Airenne (11/6/3s) ja Eero Sahlberg (10/4/3s/3r) ottivat paljon vastuuta ratkaisuhetkillä. Myös Trey Niemi (12/3) onnistui puoliajan jälkeen mainiosti.

Tasaisen kotijoukkueen tehokkain oli Miikka Marttinen (15/5).

Krisun kommentit

”Tänään meiltä puuttui rosteristamme joitakin pelaajia ja piti löytää uusia ratkaisijoita. Teimme puoliajalla puolustukseemme joitakin muutoksia, ja Pyryhän oli lopulta aivan ilmiömäinen”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie kiitteli pelin jälkeen.

#MeidänJoukkueen seuraava kotiottelu on jo sunnuntaina 4. helmikuuta kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu Tampereen Pyrintö. Tervetuloa!