Matias Suomi jatkaa edustusjoukkueessa

Ura Basket on tehnyt ensi kautta 2023-24 koskien jatkosopimuksen Matias Suomen kanssa, jolle tuleva kausi on jo yhdeksäs divarijoukkueemme mukana. Ensimmäinen kausi tuli jo 17-vuotiaana. Päättyneellä kaudella 2022-23 Matias oli 1B-divisioonassa monipuolisesti tehokas tilastorivillä 11,4 pistettä, 3,7 levypalloa, 3,5 syöttöä ja 1,8 riistoa ollen samalla joukkueemme eniten syöttöjä jakanut pelaaja. Nopeudestaan tunnettu takamies tuo kokemusta takakentälle tiukoissakin tilanteissa.

– Viime kautena oli jälleen mukava pelata hyvässä porukassa ja seurassa, jossa peli sujui ajoittain erittäin hyvin ja kaikki toimi moitteettomasti. Kiitokset siitä kaikille mukana olleille! Kausi jäi vain harmittavan lyhyeksi, mutta onneksi uusi kausi alkaa taas pian, Matias toteaa.

Päävalmentaja Jukka Valpola on tyytyväinen runkopelaajien jatkumoon:

– Matias edustaa joukkueessa arvokasta kokemusta yli 200 pelatulla divaripelillä. Matiakseen on helppo luottaa ja valmentaja tietää tarkkaan mitä joukkue saa kun hän on kentällä. Tämä on erittäin tärkeä jatkosopimus jatkuvuuden varmistamiseksi. 

– Iän myötä Matiaksen pelaamiseen on tullut lisää rauhallisuutta ja hän on oppinut käyttämään joukkueen vahvuuksia hyväkseen. Kahdella edellisellä kaudella Matias on ollut yhtä peliä lukuunottamatta avausviisikossa kaikissa peleissä, osallistuen tietenkin kaikkiin joukkueen peleihin näillä kausilla. Samalla hän on näillä kausilla pelannut uransa tehokkainta korista. Tämäkin kertoo Matiaksen tärkeydestä joukkueellemme.

Lisää pelaajauutisia tiedotetaan pian!

Yhteistyössä