#MeidänJoukkueelle kuudes voitto putkeen

(26.2.2017) Edustusjoukkueemme hyvä kevätvire jatkuu. Sunnuntaina meikäläiset hakivat sarjapinnat Lappeenrannasta ja jatkavat siten taistelua playoff-otteluiden kotiedusta.

26.2.2017 Namika Lappeenranta – Ura Basket 68 – 86 (20 – 19, 9 – 24, 19 – 16, 20 – 27)

Ottelun alussa #MeidänJoukkue oli melkoisen kohmeessa pitkän bussimatkansa jälkeen. Puolustuksessa hävisimme yksi vastaan yksi-tilanteita sekä levyreitä, ja hyökkäämisestäkin oli ajatus aika lailla kateissa.

Toisella jaksolla meikäläiset innostuivat vihdoin puolustamaan, ja vastustaja saikin koko jaksolla kasaan ainoastaan yhdeksän pinnaa. Hyökkäyspäässä aloimme liikuttaa palloa paremmin, minkä seurauksena teimme tukun helppoja koreja.

Kolmas jakso alkoi hyvin. Vastustajan ykköstykki Reginald Bratton (32/9) pysyi hyvin kurissa, ja eroa oli äkkiä hyväksemme liki parikymmentä pinnaa. Valitettavasti vaihtojen myötä oma hyökkäämisemme meni jakson loppupuolella puuroksi, ja isännät pääsivät kaventamaan johtomme 11 pisteeseen.

Päätösneljänneksellä saimme jälleen paremmin pallon liikkeelle ja sitä kautta jälleen monta helppoa koria. Jakson puolivälissä kehitimme 11 – 0 runin ja peli oli sitä myöten paketissa.

Ville Hänninen (12/3/8s) oli jälleen #MeidänJoukkueen primus motor. Hän otti joukkueemme rauhallisesti haltuunsa vaikeilla hetkillä. Sean Harris (19/14) nousi pitkän tauon jälkeen vahvasti esiin. Jemaine Watson (17/8) merkkautti sarakkeeseensa normilukemat. Joona Forsström (8/6/2s) on noussut runkopelaajaksemme. Sunnuntaina hän kunnostautui erityisesti puolustuspelissään. Koko 11 miehen rosterimme sai tilastoihin pistemerkintöjä.

Jukan kommentit

”Kovin laiskavauhtinen matsi tämä oli. Emme oikein saaneet selkeitä puolustuslevyreitä, jotta olisimme päässeet paremmin juoksemaan kenttää. Mitään hätää meillä ei kyllä missään vaiheessa peliä ollut. Sen verran olimme kuitenkin isäntiä parempia”, Ura Basketin päävalmentaja Jukka Valpola kommentoi pelin jälkeen.

#MeidänJoukkue pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelunsa perjantaina 3. maaliskuuta kello 18.30. Silloin vieraaksemme saapuu Espoo Basket Team. Tervetuloa!