Nuoriso-osastolle tärkeitä minuutteja

Lähtökohdat sen kuin huononevat kauden edetessä. Ennestään Pyry Rainamaa ja Miikka Luosmaa ovat loppukauden sivussa. Lisäksi Avery Woodson ja Stephen Croone parantelevat vielä omia vaivojaan. Edellisestä ottelusta vielä tippui pois Fiifi Aidoo, Ville Hänninen ja Aleksi Akpaso. Terveiden listoille sentään saatiin Joona Airenne. Kahdeksan miehen voimin siis Nokialle!

BC Nokia ei mitään armoa antanut pelin alussa vaikka, vastustaja olikin hyvin vajaamiehinen. 5 minuutin jälkeen ero oli jo 10 pistettä eikä vahvemmasta joukkueesta ollut mitään epäselvyyttä missään kohtaa. Ensimmäinen jakso tyrmäävästi 30-15.

Toisella jaksolla lämpeni meiltä viime ottelut erinomaisesti esiintynyt Trey Niemi. Ajot korille tuottivat tulosta ja vapariviiva kutsui useasti. Lisäksi pari kolkkia sisään jaksoon. Yhteensä toisella neljänneksellä Treylle 11 pistettä. Myös puolitoista kuukautta pelaamatta ollut Joona Airenne lopetti kumartelut ja alkoi ottamaan ratkaisuja samalla tavalla kuin vuosinaan Ura-junnuissa. Yhteistilanne taululla puoliajalla murskaava 60-33.

Joona Airenne (15p/6l) kiitti vastuusta ja teki uuden piste-ennätyksensä liigassa

Kolmannen neljänneksen alkuminuuteilla coach Palotie päästi myös 2002-syntyneet juniorinsa irti. Lauri Hännisen sekä Edvard Gullichsenin into tuntui tarttuvan myös muuhun jengiin. Pojat toivat hyökkäyspäähän molemmille ominaista ennakkoluulotonta tekemistä. Puolustuspäässä vielä on molemmilla tekemistä, mutta kyllä se sieltä tulee. Ensin korinteossa onnistui Eddy, joka hienosti ajoi sisään ja nosti helpon näköisesti kaksi pistettä. Seuraavana oli Laurin vuoro. Kuten viimeksikin Nokialla niin nytkin lay up vasemmalla kädellä pussiin. Tällä kertaa vielä lisähaasteena oli järkälemäinen Dragan Labovic, mutta ei se luontaista korintekijää pysäyttänyt. Kolmas jakso Joonan, Eddyn ja Laurin johdolla meille 23-15.

Viimeinen jakso jatkui nuoriso-osaston esiinmarssilla kun Trey, Joona ja Lauri vastasivat suurimmasta osasta jakson pisteistä. Viimeisenä meidän 8 pelaajasta pisteiden makuun pääsi Nokialla neljä kautta viihtynyt konkari Eldar Skamo (3/7/7), joka pääsi vapariviivalta tekemään kolme pistettä. Loppulukemat 104-78 ja mikä tärkeintä yksikään mies ei loukkaantunut.

Lauantaina pelataan koristakin isommista asioista

Kupittaalla pelataan lauantaina tärkeä peli monessakin mielessä. Taistelemme kentällä Korihaita vastaan äärimmäisen tärkeistä sarjapisteistä ja kentän ulkopuolella syöpää vastaan. Järjestämme ottelun yhdessä Face the Cancer-järjestön kanssa ja osa ottelun tuotosta menee syöpäsäätiön äärimmäisen tärkeään työhön.

Face the Cancer Facebookissa

Lauantaina laitetaan taas karnevaalit pystyyn Kupittaalla

Klikkaa itsesi myös FB-tapahtumaan niin kaverisi tietävät myös tulla paikalle: Derby! Ura Basket vs. Korihait

Korisliigaa ja syöpäsäätiön tukea lauantaina Kupittaan palloiluhallilla klo 17:00. Saavuthan ajoissa paikalle!

Kuvat: Ville Vuorinen