Otteluennakko: Korikouvot vs Ura Basket

KOHTI KOUVOLAA, KORIKOUVOT VIERAISSA

Vaiherikkaan syyskauden viimeinen ottelu #MeidänJoukkueen osalta pelataan Kouvolassa perinteisessä Mansikka-ahon urheiluhallissa. Joulua edeltävä viimeinen sunnuntai kuluu reissatessa, pelin alkaessa jo klo 15.00. Korikouvot on korisliigaa pelaavan Kouvojen kakkosjoukkue, jossa myös Kouvojen nuorempi pelaajakaarti hankkii lisää peliaikaa.

”Vastustajaa on vaikea ennakoida, koska Korikouvoissa saattaa pelata edustusjoukkueen tähdet Alexander Madsen ja Tuomas Hirvonen. Jos he pelaavat on vastustaja täysin erillainen kuin ilman heitä. Tosin ilman heitäkin vastassa on kova nippu edarin Miikka Luosmaan johdolla”, Tapa aprikoi.
”Toki lähdemme hakemaan viidettä voittoa ja samalla mukavaa aloitusta joulutauolle!”

Jussi

Joukkueen kokenut luottopelaaja Jussi Kukkonen pääsee myös pelaamaan entiseen kotisaliinsa.
”Sarjanousija Korikouvot on mielenkiintoinen vastus. Joukkue on parantanut pelaamistaan syyskauden aikana huomattavasti ja on osoittanut kuuluvansa sarjaan. Joukkue on hyvin valmennettu ja tulivoimaa löytyy jokaiselta pelipaikalta. 1 vs 1 -puolustaminen on jälleen ottelun avainasioita, jotta Korikouvojen pallonliike saadaan pysäytettyä, eikä vapaita heittopaikkoja jää kaarelle. Olemme joukkueena isompi joten levypallojen ja ottelun tempon hallitseminen ovat myös tärkeitä”, Jussi kertoo selkeästi peliä jo odottaen.

”Henkilökohtaisesti on mahtavaa päästä pelaamaan vanhaan kotisaliin. Edellisen kerran olen pelannut Manskarin korispyhätössä keväällä 2011, joten onkin jo aika päästä takaisin ”kotiin”. Vastassa on vanhoja joukkuekavereita, entinen valmentaja ja oma veli – hienompaa ennakkoasetelmaa on vaikea kuvitella! Saa nähdä istuvatko vanhempani Korikouvojen vai Uran fanikatsomossa. Ps. Jos Kari tai Timo on työvuorossa niin olisi kiva jos vierasjoukkuekin saisi saunan pelin jälkeen!”, Jussi lähettää ennakkoterveiset Kouvolan suuntaan.

Tapan mainitsemat Madsen ja Hirvonen ovat Suomikoriksen isoja lupauksia ja olivat muuten se ratkaiseva tekijä, joka kolmannessa Finaalissa muutama vuosi sitten himmensi -95 ikäluokan Ura Basketin A-junioreiden SM-kultamitalit hopeisiksi…

Yhteistyössä