Pyry Rainamaa jatkaa #MeidänJoukkueessa

(11.6.2018) Pyry Rainamaa, 28, jatkaa #MeidänJoukkueen profiilipelaajana myös ensi kaudella Korisliigassa. Upea urheilija valloitti valoisalla persoonallaan fanien sydämet jo ensimmäisellä Ura-kaudellaan.

Identiteettimme ilmentymä

Pyry Rainamaa, 194 cm, oli kuluneella kaudella todellinen iloisen pelitapamme ilmentymä. Energinen ja juonikas pelimies keikkui sarjan kaikkien tärkeiden tilastokategorioiden kärjessä. Ratkaisevassa divarifinaalissa Pyry jakeli peräti 16 koriin johtanutta syöttöä!

Hyvin mielin uuteen kauteen

”Viime kausihan meni juuri niin, kuin suunnittelimmekin. Kaikki jätkät pelasivat hyvin, eikä kenenkään tarvinnut erityisesti loistaa”, Pyry summaa omaa osuuttaan korostamatta.

”Mielenkiinnolla tietysti odotan tulevaa kautta. Tästä on hyvä jatkaa, kun ympärillä on tutut kaverit ja tuttu pelitapa. Toivottavasti se riittää mahdollisimman pitkälle myös Korisliigassa.”

”Meidän kotipelit siirtyvät nyt suurimmaksi osaksi Kupittaan palloiluhalliin. Odotamme tietysti, että kaarinalaisten lisäksi koko Turun seudun korisväki tulee täyttämään katsomon, kun Korisliigaa pitkästä aikaa täälläpäin taas pelataan”, Pyry heittää lopuksi yleisöllekin haasteen.

Palotie haltioissaan

”Rainamaahan oli kuluneella kaudella 1. divisioonan ylivoimaisesti paras pelaaja, joten tottakai olen todella onnellinen, että Pyry jatkaa meillä!” päävalmentaja Kristian Palotie hihkuu.

”Toki Pyryllä on peräti seitsemän Korisliiga -kautta takana, mutta kehitystä on tullut todella paljon viimeisen kahden kauden aikana. Siksi uskon, että, Pyry nyt alkaa kolkutella pelaajana parhaita vuosiaan, kun ikää on kuitenkin vasta 28 v. Myös johtajana ja puolustuksen kenraalina kyvykkyyttä löytyy valtavasti.”

”Iso kesä on edessä. Pyry Rainamaalla on mahdollisuus olla todella tehokas pelaaja Korisliigassa jo tulevalla kaudella”, Palotie vakuuttaa.

Ura Basketilla on nyt voimassa oleva sopimus Rainamaan lisäksi Joona Airenteen, Aleksi Akpason, Ville Hännisen sekä Eero Sahlbergin kanssa.

Yhteistyössä